Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı ahzetmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile ilişkin heves ettikleri tüm mevzular için fen sahibi olabilirler.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya hak açılmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam mutabakat katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve dişi çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi derunin;

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya emekleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolay ve dışarıya mevsuk açılmalıdır.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği Yangın Çıkış Kapısı dair ihtaryorlar.

Merdivenin kapısının hariçya harbi açılması gerekir. Kaldırıma harbi açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya hak kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının yaygınliğinden azca olmamalıdır.

Yangın bapları tasarruf kayranına göre, rengine gereğince ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması hordaki gibidir

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Report this wiki page